1 juni 2019
11:30

Bele Barkarby FF 5

Referat: BP 08-8 - Bele Barkarby FF 5

Nu följer två matcher i rad mot Bele Barkarby. Här mötte vi ett passningsstarkt lag med snabba anfall, absolut ett av de bättre lagen vi mött på nivå medel.

Vi var i underläge efter första perioden, men hade två skott i ribban och var i högsta grad med i matchen. När vi gick till andra pausen hade vi jobbat oss in igen i matchen och det stod 2-2.

I tredje perioden hann det hända ett och annat och matchen skulle bli betydligt mer spännande än den som skulle spelas sisådär nio timmar senare i Madrid. Vi börjar den sista perioden med att åter hamna i underläge, men kämpar oss därefter tillbaka och när det bara är tre minuter kvar ledar vi matchen 4-3. Sedan blir det mirakulöst nog en förlust, men då har vi upplevd det med. Och kan väl bara konstatera att det roligare att vända en match till vår fördel i slutsekunderna än att förlora på samma vis. ”Football, bloody hell”. Men, ny match mot Bele om några dagar. Och grattis Sam till det gröna kortet och till Nils för en lysande insats som kapten.

Det värmer att även spelare som inte kan spela kommer och tittar på, så tack till barn och föräldrar för det! Ett särskilt tack till Lukas (och pappa Peter) som dyker upp på nästan varje match. Och Lukas är utöver sin blotta närvaro dessutom till stor hjälp; han är med på uppvärmningen, han peppar sina lagkamrater före och under matchen och han bidrar med insikter i paussnacket. En riktigt förebild – tack!